KUHA-SERRANOKÄÄRÖT
1 (n. 600g) kuhafileetä
mustapippuria myllystä
1 dl tuoretta timjamia hienonnettuna
4 viipaletta serranokinkkua
1/2 sitruuna
2 dl ruokakermaa
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl kalafondia
1 tl kurkumaa
1. Poista kuhafileistä keskellä olevan ruodot leikkaamalla v-muotoinen siivu pois. Nosta filee leikkuulaudalle. Ripottele päälle mustapippuria ja timjamia (jätä osa timjamista pinnalle). Raasta pinnalle myös sitruunankuorta. Jaa serranokinkkuviipaleet kuhafileiden päälle. Kääri fileet rullalle, kiinnitä tikuilla ja nosta uunivuokaan. Puserra sitruunanmehua fileiden päälle
2. Sekoita ruokakerma, jauhot, kalafondi ja kurkuma ja kaada seos kalakääröjen päälle
3. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia, valele kääröjä kastikkeella paistamisen aikana. Ripottele loppu timjami tarjolle tuotaessa kääröjen pinnalle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti