GRILLATUT KASVIKSET VUOHENJUUSTOKASTIKKEELLA
eri värisiä paprikoita
nippu vihreää parsaa
nippu kesäsipulia
oliiviöljyä
2 rkl pinjansiemeniä
rucolaa, herneenversoja
mustapippuria myllystä, suolaa
kastike:
100g pehmeää vuohenjuustoa
ranskankermaa
hunajaa
pari oksaa timjamia
1. Tee ensin kastike jääkaappiin maustumaan. Hienonna timjami. Sekoita pehmeään vuohenjuuston ranskankermaa, kunnes saat notkean seoksen. Lisää hienonnettu timjami ja liraus hunajaa, sekoita tasaiseksi ja anna maustua
2. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla
3. Leikkaa sipuleista varret puolivälistä ja puolita sipulit. Lopun varren voi hienontaa kasvisten pinnalle
4. Grillaa paprikoihin musta pinta ja laita paprikat muovipussiin
5. Poista parsasta puiseva osa. Laita parsat ja sipulit vadille ja lirauta päälle vähän oliiviöljyä. Sekoita öljy kasviksiin
6. Grillaa parsoja ja sipuleita välillä käännellen vajaa 5 minuuttia
7. Ota paprikat muovipussista ja irrota tumma kuori, viipaloi paprikat
8. Nostaa parsat, sipulit ja paprikat tarjoiluvadille. Lisää hienonnetut sipulinvarret, rucolaa ja herneenversoja, sekoita. Ripottele pinjansiemenet pinnalle. Mausta suolalla ja mustapippurilla, sekoita. Tarjoile vuohenjuustokastikkeen kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti