torstai 17. tammikuuta 2019

Kesän makuja talven keskellä

Töiden alkaessa tarvitaan taas nopeita ruokaohjeita. Jokin uusi jujukaan ei ole pahitteeksi. Tämä Soppa365:stä löytynyt ohje valmistuu nopeasti ja raikkaat maut tuovat kesän talven keskelle. Maistuu myös kylmänä salaattina. 


KATKARAPUCEVICHEPASTA

200g katkarapuja
punasipuli
2 limettiä
1 punainen chili
rasia (250g) kirsikkatomaatteja
1/2 punttia korianteria
suolaa, mustapippuria
avokadoöljyä (/oliiviöljyä)

1. Ota katkaravut aamulla (tai edellisenä iltana) sulamaan, jos valmistat pastan illalla töiden jälkeen. Pikaversiossa käytetään valmiiksi kuorittuja. Jos on aikaa, käytä kuorellisia ja kuori itse
2. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna
3. Pese limetit ja raasta kuori, purista mehu. Hienonna korianteri
4. Yhdistä aineet. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää loraus avokadoöljyä ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan
5. Keitä pasta, valuta ja kaada pasta takaisin kattilaan. Lisää ceviche, sekoita ja tarjoile

Valmistusaika: 20 minuuttia + katkarapujen sulatus 12 h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti