perjantai 15. syyskuuta 2017

Tavallisena torstaina

Viikonloppuisin on mukava käyttää vähän enemmän aikaa keittiössä ja kokeilla jotain uuttakin. Tavallisena torstaina viikonlopulta ylijääneet ruuat on jo syöty ja pitää saada ruoka aikaiseksi. Liian usein tulee käytettyä samoja raaka-aineita ja kierrätettyä samoja ruokia. Uudet arkipäiväänkin sopivat ideat ovat siis tervetulleita. Tämä ohje on tuoreesta Glorian ruoka ja viinistä. Kastike on hyvää sellaisenaankin. Reseptissä pieniä muutoksia alkuperäiseen. Meillä tämä oli kolmen hengen annos
POSSUA KERMA-LINSSIKASTIKKEESSA

400g possun ohutleikkeitä
1 punasipuli
rypsiöljyä
paprikajauhetta
suolaa, mustapippuria
voita
1 tlk käyttövalmiita linssejä (nyt vihreitä)
100g tuoretta pinaattia
2 dl kermaa

1. Kuori sipuli ja leikkaa viipaleiksi
2. Ruskista possu rypsiöljyssä molemmin puolin. Mausta paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla. Nosta sivuun, pidä lämpimänä 
3. Lisää paistinpannulle voi ja sipulit. Anna sipuleiden pehmentyä. Valuta linssit ja lisää pannulle pinaatin kanssa. Paista hetki ja lisää kerma. Anna kiehua hiljaa viitisen minuuttia. Mausta. Lisää possu ja tarjoile perunoiden tai hyvän leivän kanssa

Valmistusaika: 20 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti