VALKOSUKLAA-MUSTIKKAMUFFINSSIT
2 kananmunaa
2 dl hienoa sokeria
pehmeä banaani
3 rkl sitruuna- ja/tai appelsiinimehua
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl soodaa
1/2 prk kermaviiliä
1 tl kardemummaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl mustikoita
100g valkosuklaata
1 dl pullomargariinia
1. Vaahdota munat ja sokeri. Muussaa banaani sitrusmehun kanssa. Rouhi suklaa pieneksi
2. Sekoita jauhot, leivinjauhe, sooda ja kardemumma. Sekoita jauhoseos taikinaan. Lisää kermaviili, pullomargariini ja muussattu banaani ja sekoita
3. Lisää lopuksi mustikat ja valkosuklaa varovasti sekoittaen. Levitä paperivuuat muffinssipellille ja kaada taikina vuokiin. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Vot koristella jäähtyneet muffinssit sulatetulla valkosuklaalla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti