perjantai 30. joulukuuta 2011

Broileri ja munakoisoa uunissa

Aina toisinaan käy niin, että valmiista ruuasta otetaan jopa kuva, mutta resepti jää kirjoittamatta tänne blogiin. Aina tätä reseptiä ei ole tallennettu minnekään ja näitä kuvia "löytyy" yllättäen tietokoneen kätköistä, osa jopa aivan oikeasta kansiosta. Niin tämänkin kuvan kanssa kävi, joten nyt pitää muistella resepti. Tällaiset yhden padan ruuat valmistuvat helposti  ja nopeasti työpäivänkin päätteeksi.

MUNAKOISOA JA BROILERIA

iso munakoiso
1 broilerinrintafilee tai minuuttipihvi tai vastaava/ ruokailija
tuorejuustoa (tässä tapauksessa taisi olla chevreä)
(tuoreita) yrttejä maun mukaan
suolaa, mustapippuria
tomaattimurskaa
oliiviöljyä
mozzarellaa (raasteena)

1. Leikkaa munakoiso pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Jos käytät broilerin rintafileetä, nuiji se ohuemmaksi
2. Valmista täyte sekoittamalla tuorejuusto ja hienonnetut yrtit tahnaksi. Levitä munakoisoviipaleet yhdelle työlaudalla ja broilerit toiselle työlaudalla, mausta sekä munakoisot että broilerit suolalla ja pippurilla. Laita nokare juustotäytettä jokaiselle munakoiso viipaleelle ja kääri rullaksi. Tee sama broilereille
3. Nosta munakoiso- ja broilerirullat uunivuokaan, joko vuorotellen tai eri päätyihin (jolloin kasvisyöjä voi keskittyä munakoisoon). Kaada päälle tomaattimurskaa ja lirauta päällimmäiseki vielä oliiviöljyä. Paista 200 asteessa 30 minuuttia ja lisää pinnalle mozzarellaa ja paista vielä 10 minuuttia

Jättämällä broilerin pois saa puhdasta kasvisruokaa. Tipunsyöjä voi jättää munakoison pois. Lisäkkeeksi molemissa tapauksissa voi keittää riisiä. Munakoison voi myös korvata kesäkurpitsalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti