torstai 9. lokakuuta 2014

Omenaa ja juustoa

Kotiuduin yrittäjän kanssa töistä varsin myöhään, eikä kukaan ollut käynyt kaupassa. Jääkaapista onneksi löytyi kesän grillauksista unohtunut grillijuusto, maailmalla halloumina tunnetun herkun suomalainen kopio. Terassin yrttilaatikosta viimeiset salaatinlehdet ja viimeistely omenachutneylla, niin maukas iltapala oli valmis. Suolaisen juuston ja kirpeän chutneyn yhdistelmä oli niin herkullinen, että tätä tehdään varmasti uudelleen.

GRILLIJUUSTO, OMENACHUTNEY JA SALAATTI
(kahdelle)

paketti grillijuustoa (tai halloumia)
omenachutneyta
erilaisia salaatteja
oliiviöljyä
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

1. Leikkaa grillijuusto vajaan puolen sentin viipaleiksi
2. Pese ja kuivaa salaatit, levitä salaatti tarjoiluastiaan ja lirauta päälle vähän oliiviöljyä, sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla
3. Pariloi (tai grillaa) juustoviipaleita molemmin puolin kunnes ne ottavat vähän väriä. Nosta juustot salaatin päälle, viimeistele omenachutneyllä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti