keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Nopea uunipasta

Ei, en tehnyt gnocceja itse. Vaikka olisivatkin helppoja ja nopeita valmistaa, ei niiden valmistus kuitenkaan (minun) arkipäivään sopisi.Tämä taisi olla myös ensimmäinen kerta kun niitä söin. Nopea ja maukas arkiresepti kuitenkin. Vähän vaihtelua tavallisiin, ainaisiin pastoihin. 


GNOCCI ALLA SORRENTINA eli PERUNANYYTIT TOMAATTIKASTIKKEESSA
(kahdelle-kolmelle pääruokana)

500g tuoregnocceja
1 prk tomaattimurskaa
1 pss mozzarellaa
1 rs kirsikkatomaatteja
sipuli
2 valkosipulinkynttä
suolaa, mustapippuria
parmesaania
tuoretta basilikaa

1. Keitä gnoccit ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita hetki rypsiöljyssä. Lisää tomaattimurska ja mausta. Kaada seos uunivuokaan. 
2. Nosta gnoccit reikäkauhalla keitinvedestä uunivuokaan ja levitä tasaisesti. Leikkaa mozzarella paloiksi. Painele kirsikkatomaatit ja mozzarella gnoccien väliin. Raasta päälle parmesaania
3. Nosta vuoka uuniin 225-asteeseen ja paista kunnes pinta saa väriä  (15-20 min) . Revi pinnalle tuoretta mozzarellaa ja tarjoile

Valmistusaika: alle 30 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti